Boeken te Koop

Spirituele Chirurgie door een medium van Dr. Fritz

Ontdek de Wondere Wereld van Mediumschap met Roberto Barbosa

Dit boek neemt je mee op de reis van een genezend medium, die vastberaden zoekt naar de kern van zijn eigen waarheden. Je leest over de uitdagingen die hij is tegengekomen en de overwinningen die hij heeft behaald op het gebied van mediumschap.

Sinds de eerste uitgave in 2014 heeft het boek zijn vierde editie bereikt en is het vertaald in het Engels, Deens, Frans, Duits, Spaans en Nederlands.

Beleef dit inspirerende verhaal en ontdek de inzichten en ervaringen van een toegewijd medium.

Prijs: € 30


Mediumschap

Grijp de kans om je te verdiepen in de wereld van mediumschap en laat je inspireren door de ervaringen van Roberto Barbosa.

In dit boeiende boek deelt Roberto Barbosa zijn inzichten over mediumschap, gebaseerd op 26 jaar praktijkervaring en zijn deelname aan talloze lezingen, cursussen en seminars. Met heldere en directe antwoorden op prangende vragen, interviewt de ervaren Jefferson Viscardi de auteur over zijn spirituele reis.

Verken de diepgaande ervaringen van Barbosa als een instrument van liefde in samenwerking met de geest Dr. Fritz. Ontdek zijn fascinerende verhalen over reizen, innerlijke conflicten en de waardevolle lessen die hij onderweg heeft geleerd.

Dit inspirerende werk is vertaald in het Engels, Frans en Spaans, zodat een breed publiek kan genieten van de waardevolle kennis die het biedt.

Prijs: € 30


Spiritualiteit

Het boek “Spiritualiteit”, het tweede deel in de serie “Wat Ik Zeg, Wat Ik Denk”, geschreven in samenwerking met Jefferson Viscardi en met speciale bijdragen van David Bailey en Dorthe Serles, nodigt ons uit tot een reflectie: Hoe kunnen we het leven tot een pad maken naar onze eigen evolutie?

Prijs: € 30


Vul het onderstaande formulier in om een ​​boek te reserveren en het tijdens het evenement te ontvangen

Voornaam en Achternaam

Email

Kies boek om te reserveren

Opmerkingen

Success

Uw reservering is verzonden. U ontvangt een e-mail met details voor het ophalen.

Error

Sorry! uw formulier is niet correct verzonden. Controleer de bovenstaande fouten.