Adolf Fritz Instituut

Wie Wij Zijn

Het Adolph Fritz Instituut is een non-profit organisatie gericht op educatie en welzijn. Onze missie is om de algehele gezondheid van de mens op verschillende gebieden te bevorderen: fysiek, spiritueel, emotioneel en sociaal.


De Impact van Uw Donaties!
De opbrengsten van dit evenement en uw donaties worden volledig ingezet om de missie van het Adolph Fritz Instituut en Highlightcreations te ondersteunen. Uw bijdrage helpt ons niet alleen om onze liefdadigheidsprojecten te onderhouden en uit te breiden, maar ook om meer bekendheid te genereren en zo meer mensen te bereiken en te helpen. Hoewel onze teams uit vrijwillige helpers bestaan, zijn er nog steeds kosten die moeten worden gedekt om deze belangrijke werkzaamheden voort te zetten. Uw steun maakt dit mogelijk en zorgt ervoor dat we steeds meer mensen kunnen bereiken met onze diensten.


Onze Geschiedenis

Opgericht door Roberto Barbosa, een genezende medium, is het Adolph Fritz Instituut ontstaan uit de wens om hoogwaardige spirituele behandelingen te bieden. Met de hulp van zijn spirituele mentor, Dr. Adolf Fritz, heeft Roberto al duizenden behandelingen uitgevoerd die levens hebben veranderd.

Onze Missie

Onze instelling ondersteunt sociale projecten die gericht zijn op het bevorderen van de waardigheid en het welzijn van mensen, ongeacht hun sociale positie. Elke actie wordt zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen, van diverse achtergronden en omstandigheden, kunnen genieten van een waardiger en gezonder leven.


Maak Kennis met Onze Mediums

Roberto Barbosa, geboren in Fortaleza, Ceará, is Master Practitioner en Coach, met uitgebreide ervaring in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ondernemer in de bouwsector en oprichter van het Adolph Fritz Instituut, werkt hij sinds 1995 als genezend medium. Hij is ook auteur en co-auteur van boeken over spirituele operaties en mediumschap, waarvan de edities aan liefdadigheidswerken zijn geschonken.

Carolina Barbosa, geboren in Fortaleza, Ceará, is een voedingsdeskundige met een postdoctorale opleiding in Klinische Voeding en Metabolisme. Ze is een Reiki-therapeut en oprichter van het Adolph Fritz Instituut, waar ze sinds 2016 als algemeen coördinator en genezend medium werkt. Ze besteedt haar tijd aan haar gezin en het beheer van de activiteiten van het Instituut, en is een toegewijde werker voor de zaak van de Liefde.


Neem Deel en Draag Bij

Uw deelname en bijdrage zijn essentieel voor het voortzetten van ons werk. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van veel mensen door hen gezondheid en waardigheid te bieden.

Help ons om meer mensen te helpen!


Donaties voor Instituto Adolf Fritz